Wat wordt jouw bruidskapsel?

Je trouwdag is een speciaal moment in je leven. Het bruidskapsel en de bruidsmake-up zijn op zo’n speciale dag bepalend voor je gevoel en uitstraling. In gedachten ben je hier ongetwijfeld al een hele tijd bezig. Je droomt van een prachtige jurk met weelderige lokken of mooi stijlvol opgestoken haar. Van der Heijden kappers & Beautysalon Esmay willen je daar graag bij adviseren zodat jij kan stralen op je trouwdag. We willen je graag helpen bij het maken van de juiste keuze voor je bruidskapsel en bruidsmake-up. Daar ligt namelijk een stukje passie van ons team. Zo kunnen bruidskapsels soms langer dan een jaar een trend zijn. Wij vertellen je alles over hoe wij jouw bruidskapsel maken in Eindhoven.

Bruidskapsel #1: de vlecht

De vlecht is in allerlei soorten en maten ook in 2020 nog altijd een grote trend. Dat is niet voor niets. De vlecht kan in een vissengraad, bovenop liggende vlecht of traditionele vlecht gedragen worden. De Pull up techniek is een uit elkaar getrokken vlecht die opstoken kan worden of los gedragen kan worden. Dit geeft een romantische touch aan je bruidskapsel. Natuurlijk kan je het finishen met mooie accessoires.

Bruidskapsel #2: de knot

De knot blijft als bruidskapsel ook altijd een hot item. Op de runway van de hottest fashion hair designers zagen we dit jaar vaak de middenscheiding voorbij komen met een mooie knot in de hals. Prachtig voor de bruid die stijlvol tevoorschijn wilt komen. Hierin kan prima een sluier verwerkt worden.

Bruidskapsel #3: lang los haar

Ben je gezegend met een mooie volle bos haar. Laat dan onze styliste een grove slag of krul in je lange haren maken. We kunnen eventueel ook een haarstuk gebruiken om je haar op te vullen (zoals koningin Maxima daar ook gebruik van maakt). Verse bloemen of een sieraad maakt het bruidskapsel compleet.

Bruidskapsel #4: kort haar

Hoe mooi kan een bruid zijn met kort haar? Very charming. Een kort bruidskapsel is in 2020 zeker niet weg te denken. Wij als team vinden het zeker een must deze look te laten zien. Een pittig bruidskapsel, maar zéér vrouwelijk.

Bij jij op zoek naar een kapper die gespecialiseerd is in bruidskapsels? Wij helpen je graag aan een prachtig bruidskapsel in Eindhoven e.o.